Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Remus Rădoi acuză că a fost amenințat cu MOARTEA, dar poliția a REFUZAT să trimită echipaj: 'Nu cred că vor avea curaj'

b1.ro
remus radoi

Continuă dezvăluirile halucinante privind relațiile dintre poliție și lumea interlopă din Caracal. Remus Rădoi, patronul mai multor companii de securitate din zonă susține că a fost amenințat cu moartea și a cerut sprijin de la DIICOT. Procurorii l-au îndemnat să sune la poliție, însă oamenii legii au refuzat să trimită echipaj, motivând că interlopii care îl așteptau să iasă din mașină nu vor îndrăzni să îi facă rău.

"La momentul în care îmi spune asta de față era o parte din membrii clanurilor. (…) Unul dintre ei mi-a și lansat amenințarea cu moartea. Am făcut o plângere pentru amenințare cu moartea. Într-una din seri, acest individ condamnat pentru omor, era cu mașina în spatele meu. Am sunat la DIICOT spunându-le ce să fac, cum să mă apăr.

Mi s-a spus să sun la Poliție. L-am sunat pe Humă, spunându-i că mașina e în spatele meu. Avea la cunoștință că am o plângere pentru amenințare cu moartea. Zice: “Te rog să te calmezi, nu cred că vor avea curaj să o facă, cred că vor doar să de intimideze“, a spus Remus Rădoi, conform Cancan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.