Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Renate Weber, criticată în termeni duri de Emanuel Ungureanu: 'A acționat ca un agent al PSD-ului'

Facebook
Renate Weber

Renate Weber trebuie revocată din funcția de Avocat al Poporului, pentru că a încălcat Constituția și a acționat ca un agent al PSD, afirmă deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu.

„Susțin această revocare, pentru că doamna Weber, din punctul meu de vedere, a încălcat de mai multe ori Constituția și limitele care sunt stabilite prin Constituție (...). E clar că doamna Weber a acționat în acest timp ca un agent al PSD-ului și cred că nu are nimeni nici un dubiu în această privință, că n-a fost obiectivă în exercitarea mandatului”, declară la RFI Emanuel Ungureanu, relatează Mediafax.

Deputatul USR PLUS spune că următorul Avocat al Poporului trebuie să fie un profesionist, nu un om politic.

„Eu sper să vină un profesionist. Noi am spus asta și în ceea ce privește reforma Curții Constituționale. Nu e normal că Parlamentul numește din spectrul politic oameni în CCR sau președintele (...). Nu vreau să fie înlocuit un om al PSD-ului cu un om al USR-ului la Avocatul Poporului, asta e cât se poate de categoric”, conchide Ungureanu.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Birourile Permanente reunite ale Senatului și Camerei Deputaților ar urma să discute marți despre cererea de revocare a lui Weber din funcție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.