Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Renault a anunţat primele pierderi din ultimii 10 ani şi are un plan de reducere a costurilor cu 2 miliarde de euro în următorii trei ani

renault

Renault a anunţat primele pierderi din ultimii 10 ani şi are un plan de reducere a costurilor cu 2 miliarde de euro în următorii trei ani. Producţia uzinei Dacia a scăzut în luna ianuarie cu 32%, iar producţia SUV-ului Duster cu 40%, anunță MEDIAFAX

Plaul de redresare al Renault și reducerile de costuri va fi pus în aplicare cât mai repede, fără a aștepta venirea noului CEO Luca di Meo.

Citește și: Nu este un pericol social! Tribunalul București, decizie în cazul medicului Mircea Beuran .

Producţia uzinei Dacia a scăzut în luna ianuarie cu 32%, iar producţia SUV-ului Duster cu 40%, la 15.697 de maşini. Dacia îşi va anunţa rezultatele peste câteva luni.

„Vom da rezultatele după ce se întruneşte AGA, deci nu avem rezultatele până aproximativ în aprilie sau mai”, a declarat pentru MEDIAFAX, Monica Ioniţă, reprezentatul relaţiei cu presa al companiei.

În această săptămână şi Nissan, care se confruntă cu cererea în scădere pe pieţe cheie precum China sau Europa, a anunţat prima sa pierdere trimestrială din aproape zece ani şi şi-a redus prognoza de profit.

Citește și: A fost detonată nucleara, după reținerea lui Beuran: Urmează Arafat

Renault a prognozat că piaţa auto mondială va scădea în 2020. Grupul are o fabrică în Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus, care a fost închisă, iar firma a spus că şi alte fabrici ar putea să fie oprite în săptămânile următoare din cauza întreruperilor lanţului de aprovizionare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.