Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Renumitul creator de modă Karl Lagerfeld, subiectul unui serial dramatic

thefamouspeople.com
Karl Lagerfeld

Creatorul de modă Karl Lagerfeld, care a murit în 2019 la vârsta de 85 de ani, va fi subiectul unui serial dramatic ce va explora parcursul lui pentru a deveni succesorul lui Coco Chanel, rivalitatea cu Pierre Berge şi povestea de dragoste trăită cu Jacques de Bascher, potrivit news.ro.

Serialul a fost comandat pentru Disney Plus de The Walt Disney Company Europe, Middle East and Africa, potrivit Variety.

Lagerfeld a fost subiectul mai multor documentare, însă „Kaiser Karl” va fi primul serial dramatic despre el. Va începe din vara lui 1972 şi va urmări parcursul lui spre a deveni succesorul lui Coco Chanel. Va explora şi rivalitatea lui Lagerfeld cu Pierre Berge, partenerul lui Yves Saint Laurent, precum şi povestea de dragoste trăită cu Jacques de Bascher.

Serialul va avea şase episoade şi va fi filmat în Franţa, produs de Gaumont.

„Kaiser Karl” va avea la bază biografia omonimă scrisă de jurnalista Raphaëlle Bacqué, care va fi implicată în proiect împreună cu scenariştii Isaure Pisani-Ferry („Vampires”) şi Jennifer Have („Unfaithful”).

Jan Koeppen, preşedintele The Walt Disney Company EMEA, a dezvăluit proiectul la Series Mania Lille Dialogues, ca parte a prezentării angajamentului companiei cu firme de producţie europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.