Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica deputatului Constantin Șovăială: Sunt consternat si resping categoric acuzatiile calomnioase lansate la adresa mea

Tribuna
Constantin Sovaiala

După apariția în presă a unor informații potrivit cărora deputatul Constantin Șovăială, membru al PNL Sibiu și candidat la funcția de președinte al organizației județene a PNL Sibiu ar fi înregistrat-o pe Raluca Turcan, ministrul Muncii, președinte al PNL Sibiu în funcție și candidat la propria succesiune, chiar în biroul ministerial, parlamentarul a transmis o replică:

”Sunt consternat si resping categoric acuzatiile calomnioase lansate la adresa mea in spatiul public. Eu sunt om de onoare și un om de echipa, loial oamenilor cu care am muncit impreuna si am obtinut rezultate extrordinare pentru organizatia PNL Sibiu. Astfel de atacuri nu fac cinste celor care le-au lansat după ce eu m-am inscris in competitia interna pentru conducerea organizatiei PNL Sibiu. Vreau să asigur fiecare membru al organizatiei noastre că se poate baza pe mine și voi face tot posibilul pentru a le pune în valoare competențele și munca depuse în slujba sibienilor care ne-au acordat increderea prin votul lor.

Ma astept ca in virtutea minimei decențe colegii nostri să nu raspandească informatii false publicate de presă. Nu există o inregistrare de genul celei la care se face referire , iar daca cineva mi-o atribuie este obligat sa isi asume raspunderea si să o facă publică! Vă rog să păstrăm această competie in limitele colegialitatii si să ne gandim că ramanem liberali si colegi si după.”, e mesajul lui Constantin Șovăială, după apariția în spațiul public a informațiilor că ar fi înregistrat-o pe Raluca Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.