Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replică devastatoare: `Diaconu să nu uite când se ruga de mine să îl duc la Marine Le Pen`

arhiva personala
Rebega Le Pen

Un adevărat război a izbucnit în tabăra naționaliștilor după declarațiile de ieri ale fostului premier Victor Ponta. După ce acesta a declarat pentru stiripesurse.ro că Bogdan Diaconu, președintele PRU este omul lui Liviu Dragnea și partidul său la butoniera șefului PSD a ieșit un adevărat tărăboi. Bogdan Diaconu susține că de fapt Victor Ponta este supărat că nu ar fi acceptat o combinație a PRU cu Forța Națională. În replică, eurodeputatul Laurențiu Rebega susține că Bogdan Diaconu se dezice acum de lucruri la care tânjea foarte tare - să fie și el prieten cu Marine Le Pen, liderul Frontului Național din Franța, de care acum se dezice și aruncă vorbe precum acelea că el nu ar dori o asociere cu Rusia.

Lucrurile SE COMPLICĂ în Orient: SUA au trimis un al doilea portavion

După ce Bogdan Diaconu a declarat pentru știripesurse că ”domnul Victor Ponta este supărat că nu am acceptat o alăturare de prietenul lui, Laurențiu Rebega, care este fanul Frontului Național și al partidelor pro-Ruse din Europa”, contactat de știripesurse, europarlamentarul Laurențiu Rebega a dat o replică devastatoare: ”Caracterul omului se vede din felul în care măsluiește adevărul. Bogdan Diaconu să nu uite când se ruga de mine, în vara lui 2015, să îl duc la Marine Le Pen pentru o discuție în urma căreia PRU trebuia să se alăture Grupului din care face parte Frontul Național, vizită pe care eu am pregătit-o cu cele mai bune intenții. Atunci îi plăcea Frontul Național, ba își cumpărase și biletele de avion pentru întâlnirea din Franța! Numai că Diaconu nu voia să fie în echipă cu nimeni, el voia să îi dea pe toți la o parte ca să se laude că este singurul naționalist din România, după ce alții i-au scris cărțile cu care se laudă, alții i-au făcut partidul cu care s-a prezentat în fața românilor, iar el doar s-a făcut de râs!

Nu aș vrea să fiu obligat să fac publică scrisoarea pe care Bogdan Diaconu a transmis-o către Marine Le Pen pe ascuns, printr-un reprezentant al PRU, în care își mărturisea admirația față de liderul Frontului Național, singura lui dorință fiind aceea să scape de ceilalți naționaliști și să fie el partenerul de dialog al lui Marine le Pen din România. Din această cauză, Bogdan Diaconu i-a mințit ani de zile pe cei de la PRU că eu sunt cel care nu mai vrea coagularea naționaliștilor români, când de fapt el a blocat tot procesul, obsedat fiind să controleze totul și să aibă monopolul pe patriotism, de parcă iubirea de țară ar fi o moșie pe care să pui mâna și să o exploatezi! Eu rămân în continuare deschis unificării naționaliste, așa cum am fost de la bun început. Divizarea partidelor naționaliste s-a întâmplat doar din vina lui Bogdan Diaconu, ca dovadă că și o mare parte din PRU l-a părăsit pentru că și-a bătut joc de oameni, de doctrină, de idealuri, și a transformat politica în afacerea lui personală”, a declarat Laurențiu Rebega, vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății, pentru știripesurse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.