Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica șefei TNL, după acuzațiile că ar șantaja filialele de tineret: 'Informația este falsă'

Mara Mareș

Șefa TNL, Mara Mareș, a fost acuzată de un eventual "șantaj" care ar avea loc în interiorul Tineretului Național Liberal, și care ar fi fost urmat de o așa numită "revoltă". Totul a plecat de la dezvăluirile că Mareș îşi obligă colegii din organizaţie să participe la şcoala de vară a TNL, eveniment la care aceasta îşi propune să adune între 800 și 1.000 de persoane.

Șefa tinerilor liberali infirmă toate acuzațiile și spune că acestea sunt false.

"Informația vehiculată de către publicația dumneavoastră, privind „șantajul și revoltele” din interiorul Tineretului Național Liberal, în legătură cu modul în care ne organizăm propria Școală de Vară, este falsă.

Școala de Vară, cu toate aspectele sale, reprezintă rezultatul consultărilor dintre membrii conducerii TNL, și a devenit un proiect național asumat de TNL prin votul dat în ședința Biroului Politic Național.

La Școala de Vară vor participa atat lideri ai PNL, dar și invitati din afara partidului, specialisti în domeniile lor de activitate. Vor fi pregatite cursuri, seminarii si divertisment de calitate. Școala de Vară a TNL va avea loc pe 6-9 septembrie 2018, în stațiunea Saturn, și reprezintă cel mai important eveniment al Tineretului Național Liberal.", e mesajul deputatei PNL, Mara Mareș, președintele Tineretului Național Liberal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.