Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou scandal explodează în PNL! Mara Mareș, acuzată de presiune în filialele de tineret. Ce a stârnit furia juniorilor - REPLICA șefei TNL

Jurnalul.ro
Mara Mareş

Un nou scandal explodează în PNL! Șefa TNL, Mara Mareș, este acuzată din interior că îşi obligă colegii din organizaţie să participe la şcoala de vară a TNL, eveniment la care aceasta îşi propune să adune între 800 și 1.000 de persoane.

Citiţi în cele ce urmează ce anume a stârnit furia juniorilor liberali:

Ne propunem ca la Şcoala de Vară să reunim între 800 şi 1000 de membri TNL din toată ţara, cu o prezenţă medie de 20 de participanţi pe lîlialã, cota minimă obligatorie de participare fiind de 10 participanţi pe tilială.

Taxa de participare este de 400 de lei/participant, şi include 3 nopţi de cazare plus un card pentru mâncare în valoare de 180 de lei.

Plăţile se vor face într-un cont ce vă va fi comunicat în aceste zile, iar dovada plăţii se va face prin transmiterea ordinului de plată (OP) către Secretariatul General TNL. Fiecare dovadă a efectuării liecărei plăţi va avea alăturată lista nominală a colegilor care ocupă respectivele locuri.

Fiecare filială va trebui să achite taxa de participare pentm minim 5 persoane (2.000 iei) pânã în data de 1 august 2018, iar plata pentru restul participanţilor se va face până în data de 25 august 2018.”, se arată într-un document intrat în posesia știripesurse.ro.

Mara Mareș a replicat și a spus că informația nu e adevărată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.