Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REPLICA în cel mai nou SCANDAL de la Ministerul Sănătății: O manipulare și o minciună grosolană!

www.bucharestforum.ro
Vlad Mixich

Un document din interiorul cabinetului ministrului Sănătății ajuns în presă face valuri. E o continuare a 'afacerii' care îl are în centru pe jurnalistul Vlad Mixich ajuns în conducerea Agenției Naționale a Medicamentului, pe lobby-istul Nicolae Voiculescu (zis Don Nic) și pe ministrul Vlad Voiculescu.

A fost prezentat un document - DETALII - prin care Vlad Mixich ar fi trebuit să încaseze o sumă frumușică dintru-un contract de consultanță cu Ministerul Sănătății, document care nu s-a mai semnat până la urmă. REPLICA lui Mixich a venit repede: Totul este o manipulare și o minciună grosolană!

Iată tot răspunsul său postat pe pagina de Facebook:

”Campania de calomnii la adresa mea, și prin ricoșeu la adresa lui Vlad Voiculescu, continuă. Probabil deranjăm niște cercuri puternice de interese, așa că trebuie să spun aici lucruri pe care nu credeam că va trebui vreodată să le afirm răspicat:

1. NU am fost niciodată și NU sunt ofițer acoperit al vreunui serviciu secret.

2. Un tabloid (din nou CanCan) preluat de o televiziune acuză că mi s-ar fi pregătit un salariu de 6000 de euro pe lună la Ministerul Sănătății. Este o manipulare și o minciună grosolană!

3. După ce am muncit și am studiat un an la cea mai puternică universitate europeană din domeniul politicilor de sănătate, am dorit să mă întorc în țară și să ajut în zona în care am expertiză. M-am întors în septembrie și am început să lucrez în echipa lui Vlad Voiculescu, dar încă nu am primit primul salariu care, apropo, este mai mic decât câștigam înainte. Dar nu-mi pare rău pentru că a ajuta aici, acasă, e onorant pentru mine și, dacă reușesc să rezolv fie doar problema unui singur pacient, tot e mare lucru.

4. Nu am și nu am avut niciun fel de legături financiare cu companii farmaceutice, nici nu sunt prieten sau măcar amic cu consultanți din domeniu sau alți "regi ai medicamentelor".

Cam ăsta e simplul adevăr. Altfel, indiferent ce calomnii și montaje se vor mai face, voi încerca să fac cât mai mult bine acolo unde sunt.”, susține Vlad Mixch pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.