Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT EXPLOZIV O nouă 'AFACERE' bubuie în curtea Ministerul Sănătății/ UPDATE

cancan.ro
doc consultanta mixich

Un document din interiorul cabinetului ministrului Sănătății ajuns în presă face valuri. E o continuare a 'afacerii' care îl are în centru pe jurnalistul Vlad Mixich ajuns în conducerea Agenției Naționale a Medicamentului, pe lobby-istul Nicolae Voiculescu (zis Don Nic) și pe ministrul Vlad Voiculescu.

REPLICA LUI VLAD MIXICH

Vezi și: Tăriceanu, un nou ATAC la Iohannis: Trece de limita Constituției. Sunt consecințe foarte grave

Vezi și: Scandal cu un panou electoral. Cum explică UDMR un mesaj controversat din Ardeal/ FOTO

Documentul prezentat de cancan.ro atestă legături mai vechi și certifică un fapt - Vlad Mixich trebuia adus cu orice preț în sistem.

''Înainte însă de a-l propulsa pe jurnalist la conducerea Agenţiei Naţionale a Medicamentului (ANM)Don Nic a încercat să-l infiltreze pe Mixich în Ministerul Sănătăţii (condus de nepotul Vlăduţ). Actele fuseseră întocmite, salariul (unul GIGANTIC) fusese stabilit, sarcinile trasate. Numai că draft-ul contractului de angajare s-a ”pierdut” pe holurile de la Sănătate, între cabinetul ministrului şi diferite direcţii care trebuiau să avizeze, iar totul a picat în ultimul moment.'', susțin cei de la cancan.

content-image

”Surse de încredere din M.S. ne-au dezvăluit că directorii care ar fi trebuit să valideze angajamentul s-au codit să-şi pună avizele când au văzut suma scrisă negru pe alb în acte şi cu atât mai mult cu cât informaţiile (confidenţiale în prima fază) deveniseră cunoscute şi de alte persoane. Exista pericolul, aşadar, ca acest contractul să devină public (ceea ce şi facem noi azi), iar semnatarii să fie traşi la răspundere. Nimeni n-a vrut să-şi asume atunci.”, susține sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.