Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica lui George Simion după ce CTP a obținut declarații că nu a fost singur în audiență la Papa Francisc

Mediafax
George Simion

Liderul AUR, George Simion, șterge pe jos cu presa, după ce gazetarul Cristian Tudor Popescu a dezvăluit, cu declarații oficiale, că nu a fost primit singur de Papa Francisc în audiență, ci că a intrat acolo cu un grup de români.

Simion acuză că jurnaliștii care au scris despre dezvăluirile lui CTP sunt bolșevici.

„Gazetarii” bolșevici și „politicienii” de carton sunt capabili să creeze o realitate paralelă, chiar dacă le prezinți poze și înscrisuri oficiale. Da, nu apare numele meu pe lista de audiențe de la Vatican și nici nu am spus acest lucru, dar, în schimb, apare entitatea alături de care am participat la întrevederea cu Papa Francisc.

Motivul? Simplu: am ales să merg la Vatican alături de românii din Italia. Am fost pentru a fi alături de frații noștri creștini din Italia și pentru a-i duce Papei Francisc un cadou de suflet, care să exprime cel mai bine identitatea românească.

Cum am ajuns la Vatican? Asociația Românilor din Italia (ARI) și-a adus contribuția la organizarea celei de-a 31-a ediții a concertului extraordinar de Crăciun de la Vatican. Înaintea concertului a avut loc audiența privată cu Papa Francesco, la care am participat fiind invitat de frații din Italia.

Nu am distorsionat în nici un fel adevărul, este strategia clasică a urmașilor lui Lenin de a diaboliza orice acțiune a opoziției. Evident că nu a fost o întâlnire oficială între mine și Papa, nu am susținut niciodată acest lucru, doar mintea bolnavă a unora a putut crea tot felul de scenarii. Cei care ridicau ode lui Ion Iliescu acum atacă acțiunile singurului partid patriotic parlamentar.

Cam atât despre vizita la Vatican.

Iar pentru toți CTP-ii din România atașez chiar și galeria de fotografii pe care cei de la Vatican Media au postat-o: https://photo.vaticanmedia.va/it/8922-16-12-2023ArtistidelConcertodiNatale.html?page=11 Este incredibil cum iese veninul din unii jurnaliști care fac jocurile PSD și PNL de ani buni. Problema lor nu sunt școlile care se prăbușesc sau spitalele care ard, problema lor e vizita lui George Simion în Italia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.