Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REPLICA lui Ludovic Orban pentru Rareș Bogdan: 'Liberali de pripas, cărora nu li s-a uscat cerneala pe adeziune, cred că e suficient să ai claxon' / VIDEO

Inquam Photos - George Călin
Inquam Ludovic Orban

Liderul PNL Ludovic Orban a reclamat luni, la Realitatea PLUS, faptul ca unii liberalii carora 'nu li s-a uscat cerneala pe adeziune' care au doar „claxon” il critica pe el, dupa ce prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat luni, la Antena 3, că i se pare „șocant” și „dezamăgitor” faptul că liderul PNL Ludovic Orban nu a votat pentru verificarea semnăturilor USR PLUS și AUR la moțiunea de cenzură.

  • „Sa fiu eu acuzat, eu, Ludovic Orban, dupa 31 de ani in PNL, de niste liberali de pripas, carora nici nu li s-a uscat cerneala pe adeziune, si care au facut doar rau PNL crezand ca e suficient sa ai claxon. Nu, daca ai claxon si nu ai motor si nu ai directie, degeaba claxonezi ca masina nu se duce nicaieri si poate ajunge in gard. Nu poti sa faci praf munca a zeci de mii de liberali care au construit alaturi de mine un partid responsabil care a castigat increderea romanilor”, a declarat Ludovic Orban.

Citește și: Ce se întâmplă legal cu Guvernul după demisia miniștrilor USR PLUS. Explicațiile fostului președinte CCR Augustin Zegrean .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.