Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REPLICA lui Viktor Orbán după apelul la boicotul produselor maghiare

Viktor Orban

Boicotul benzinăriilor maghiare, inițiat de liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu, i-a atras atenția premierului Viktor Orban. Astfel, Cabinetul lui Orban i-a răspuns lui Diaconu la scrisoarea prin care liderul naționalist român amenința cu boicotul dacă Ungaria nu-l predă pe Marko Attila (textul scrisorii aici).

În răspunsul venit de la Budapesta nu se menționează însă nimic despre ascunderea lui Marko Attila, ci doar despre faptul că produsele ungurești sunt de calitate, iar cine renunță la ele ”se pedepsește pe el însuși” -

ÎNTREGUL RĂPUNS AICI

content-image

Contactat de stiripesurse.ro, liderul PRU a declarat că absența oricărei referiri la Marko Attila, tema principală a scrisorii trimise la Budapesta, arată că ”Orban recunoaște tacit că îl ascunde pe infractorul urmărit internațional”.

În loc să ne dea explicații despre situația lui Marko Attila sau măcar să nege că e în Ungaria, Guvernul de la Budapesta admite prin tăcere că este vinovat de protejarea lui Attila. Ce mai așteaptă statul român ca să îl aducă pe infractor acasă, să răspundă în fața justiției?”, a mai spus Bogdan Diaconu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.