Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica PNL la ieșirea lui Paleologu: Nu mai vorbi în piața publică!

www.hotweek.ro
pnl dosar sector

Deputatul Theodor Paleologu a lansat un atac la adresa conducerii PNL și a spus că ori de câte ori deschid gura Alina Gorghiu sau Cezar Preda, Cătălin Predoiu mai pierde niște voturi la Capitală. Prim-vicepreședintele PNL, Cristian Bușoi, îi dă replica lui Paleologu și îi cere acestuia să discute în partid dacă are vreo problemă, nu în piața publică.

Citește și: Se încing spiritele în PNL: 'Când Gorghiu sau Preda deschid gura, Predoiu mai pierde nişte voturi'

”De câte ori vorbește despre PNL în ultimele săptămâni, Toader Paleologu nu face decât să dea de pâmânt cu PNL, lucru care în mod cert nu ajută cu nimic.

Dacă ar vrea să fie de ajutor PNL, nu doar să pună gaz pe foc ca să apară el mai bine, ar spune ceva și despre PSD și despre candidatul PSD la Primăria Generală, pentru că, totuși, până pe 5 iunie, PNL este în campanie.

Iar dacă chiar îi pasă de candidatul PNL la Capitală, atunci îl rog să nu se alăture celor care dau cu manta ca să lovească în campania lui Cătălin Predoiu.

Ce probleme are PNL, dacă are, nu sunt cu nimic mai deosebite decât problemele pe care le are orice partid în alegeri și după alegeri.

Toader Paleologu, dacă vrea să ajute la rezolvarea problemelor PNL, și nu să devină parte a acestor probleme, atunci să vorbească în partid, nu în piața publică.

Și, mai ales, să spună ceva care să ajute și campania PNL, nu care să distragă atenția de la această campanie”, arată Cristian Bușoi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.