Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se încing spiritele în PNL: 'Când Gorghiu sau Preda deschid gura, Predoiu mai pierde nişte voturi'

pnl

În lipsa unei înţelegeri cu Nicuşor Dan, PNL pare să meargă spre eşec în Capitală. Liderilor partidului li se cere deja să-şi asume responsabilitatea pentru eşec. Deputatul PNL Theodor Paleologu cere un congres extraordinar după alegeri. Între timp, acesta propune ca PNL să-l susţină pe Nicuşor Dan, iar candidatul USB la Primăria Capitalei să-şi retragă candidaţii de la primăriile de sector.

"Trebuie spus că din start, strategia PNL-ului de campanie a fost total greşită. Din păcate, tonul campaniei l-a dat Cezar Preda, prin acel atac inadmisibil şi total inept la adresa lui Nicuşor Dan, spunând că Nicuşor Dan este iepuraşul PSD-ului. Dacă spui aşa ceva, pierzi orice fel de respectabilitate, nimeni nu crede asemenea imbecilitate (...). De fiecare dată când Preda sau Gorghiu deschid gura, Predoiu mai pierde nişte voturi", a declarat Paleologu la RFI.

Vezi şi: Tăriceanu, pionul jocului de putere dintre Dragnea și Ponta. Ce rol i-au rezervat liderii PSD

"Ce le reproşez colegilor din PNL este că nu îl respectă pe Nicuşor Dan, îl tratează în discuţii private mereu de pămpălău, de fraier, de iepuraş al PSD-ului şi aşa mai departe. Lucrul ăsta este foarte grav", spune parlamentarul liberal.

Theodor Paleologu cere un Congres extraordinar al PNL: "Dacă nu se merge pe formula pe care am propus-o eu, s-ar putea să fie prea târziu, mergem spre un dezastru garantat şi anume victoria doamnei Firea şi de asemenea o situaţie foarte proastă şi la sectoare (...). Problema va fi aceea a asumării responsabilităţii pentru acest dezastru. Cei care sunt responsabili de această situaţie trebuie să plece. E nevoie de un Congres extraordinar al Partidului Naţional Liberal şi de un Congres extraordinar făcut cum trebuie, nu la repezeală, ca să manevreze Congresul cei care acum sunt în fruntea partidului. Este responsabilitatea lor. Această conducere este ilegitimă şi total inaptă, şi-a dovedit incapacitatea politică şi ne conduce către un dezastru."

Vezi şi: Dialog INCENDIAR între Condrea și soție înainte de accident

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.