Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REPLICA PRM după decizia Curții de Apel București: Decizia nu are efect asupra existenței partidului

PRM

Conducerea Partidului România Mare (PRM) reacționează după decizia Curții de Apel București (foto) care potrivit anumitor interpretări ar echivala cu dispariția partidului. Prin intermediul unei comunicări remise STIRIPESURSE.RO șefii PRM susțin că a fost respinsă doar validarea ultimului congres, dar că partidul nu este afectat și va participa la alegerile locale din 5 iunie:

”Prin decizia Curţii de Apel Bucureşti, din data de 07.aprilie.2016, cu privire la dosarul 41337/3/2015, apelul formulat de Partidul România Mare privind validarea Congresului al VI-lea a fost respins. In aceasta situatie, Partidul România Mare va ataca decizia Curtii de Apel Bucureşti, utilizînd căile legale de atac. Subliniem că procurorul de şedinţă a consemnat că, in urma studierii dosarului, a constatat legalitatea tuturor actelor depuse şi a propus instantei acceptarea apelului făcut de Partidul România Mare pentru validarea Congresului al VI-lea.

Decizia hotărârii Curţii de Apel Bucureşti nu are nici un efect asupra existentei Partidului România Mare, inscris in Registrul Partidelor Politice la Tribunalul Municipiului Bucureşti la poziţia 10, partidul continuîndu-şi activitatea legal şi statutar.

Conducerea aleasa la Congresul V al Partidului România Mare, cu respectarea Legii Partidelor Politice si a Statutului, va organiza şi coordona activitatea alegerilor locale din 5 iunie 2016, partidul  mobilizîndu-se pentru obţinerea unui scor electoral care să demonstreze ca spiritul patriotic şi naţional al Poporului Român nu a dispărut după moartea preşedintelui fondator, Corneliu Vadim Tudor.”, se spune în comunicarea remisa redacției.

Vezi și: Reacţia lui Gheorghe Funar şi a fetei lui Vadim Tudor după radierea PRM

Vezi și: Surse: UNPR vrea să anexeze PRM

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.