Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica PSD pentru Ionel Dancă, după atacul la Gabriela Firea

psd

După ce un autobuz s-a făcut scrum în Capitală, șeful Cancelariei Premierului, Ionel Dancă, a transmis că episodul este un exemplu de incompetență a administrației PSD-iste. „Firea, 2016: Voi face revolutie in trafic. Bucuresti, 2020: troleibuz in flăcări. 4 ani degeaba cu #FireaPSD. #NimicPSD”, a scris Ionel Dancă pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a venit cu replica:

  • „Primarul Firea, în ciuda opoziției constante a PNL și USR, a reușit demararea celui mai ambițios program de înnoire a parcului auto, a pornit proiecte de park-and-ride, a inaugurat linii dedicate de transport în comun. În ciuda opoziției fără sens a USR și PNL Primăria Generală a achiziționat 400 de autobuze Euro 6 care au înlocuit autobuzele vechi care sporeau riscul unor accidente similare cu cel de astăzi.
  • Domnul Dancă, ceva șef de cancelarie, sare din liniștea sărbătorilor de astăzi cu acuze mincinoase la adresa primarului Gabriela Firea. Domnul Dancă, de la înălțimea celor șapte consilii de administrație din perioada Cioloș, își permite niște considerații complet deplasate la adresa celui mai performant primar pe care l-a avut Capitala. Care ar fi fost situația transportului în comun în București fără aceste măsuri? Nu vrem să ne gândim...
  • Deci, domnule Dancă, în lipsa unei contribuții rezonabile la viața bucureștenilor prin consilierii PNL și ai prietenilor din USR, poate ar fi mai bine să continuați cu șeful dumneavoastră, premierul Orban, turul prin cârciumi”.

Citește și: Lovitură de teatru în PSD: Frans Timmermans se va implica în campaniile electorale ale partidului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.