Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica şefei de la ambulanţă pentru preşedintele PNL: 'Nu e nicio problemă'

scandal

Scandal imens în spaţiul public. Dezvăluirile jurnalistului Cătălin Tolontan din noaptea deceseului artistului Ioan Gyuri Pascu - VEZI AICI, au împărţit România în două. Tolontan a devoalat faptul că prima ambulanţă sosită la artist l-a diagnosticat cu atac de panică şi a plecat. A doua nu a mai putut face nimic şi s-a constatat, în cele din urmă, decesul. În urma acestor dezvăluiri, şefa PNL, Alina Gorghiu i-a solicitat demisia directorului de la Ambulanţă, Alis Grasu. Aceasta i-a dat replica imediat lui Gorghiu - VEZI AICI

Citește și: INTERVIU cu omul care negociază cumpărarea Antena 3: ‘Am vorbit cu Camelia Voiculescu’

"A fost semnalat cu un caz specific. S-a demarat o cercetare administrativă, mâine era termenul limită. Ambulanţa a ajuns în 11 minute. A fost cod verde. A găsit un pacient de 55 de ani care de câteva zile a avut insomnii din cauza durerilor articulare de la nivelul genunchiului. Atacuri de panică frecvente de ceva vreme. A fost măsurată tensiunea arterială care a fost normală. Toată simtomatologia pacientului nu necesita electrocardiogramă.

Citește și: Mutare surpriză făcută de Angelina Jolie: Nimeni nu se aștepta

Toată lumea trebuie să ştie că actul medical e în totalitate responsabilitatea medicului.  Nu pot judeca un medic până nu am punctul lui de vedere. Este vorba de trei zile, luni s-a demarat ancheta, mâine vom avea rezultatul. Dieară medicul este de serviciu şi ne va da nota explicativă.

Citeşte şi: Ioan Niculae, patronul campioanei Astra Giurgiu, a anunțat DESFIINȚAREA echipei: Când va avea loc

Dacă doamna Alina Gorghiu consideră că schimbarea mea ar aduce mai mult personal şi mai multe ambulanţe şi nu ar mai exista întârzieri, dacă demisia mea ar rezolva problemele sistemului nu e nicio problemă. ", a tunat Alis Grasu, director Ambulanţa Bucureşti-Ilfov la Antena 3.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.