Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replică spumoasă a lui Ibrahimovic pentru Eric Cantona: 'Nu voi fi rege, ci zeu'

reuters
Zlatan Ibrahimovici

Fotbalistul suedez Zlatan Ibrahimovic, în vârsta de 34 de ani, i-a raspuns în stilul caracteristic lui Eric Cantona, dupa ce fostul atacant francez a afirmat ca el ramâne adevaratul rege la Manchester United si ca noul fotbalist al formatiei de pe Old Trafford poate fi printul.

"Am auzit ce a spus (n.r. Eric Cantona) si îl felicit pentru ca l-am admirat întotdeauna. Dar, ar trebui sa stie ca nu voi fi rege la Manchester, ci zeu", a spus Zlatan Ibrahimovic, citat de Goal, potrivit Mediafax.

Raspunsul lui Ibrahimovic vine la doar o saptamâna de când Eric Cantona l-a felicitat pentru ca a ales sa joace pentru Manchester United, însa i-a atras atentia ca el ramâne cel mai important fotbalist din istoria clubului care activeaza pe Old Trafford.

"Am un mesaj personal pentru Zlatan: faptul ca ai decis sa vii la Manchester United reprezinta cea mai buna decizie pe care puteai sa o iei. Trebuie sa îti zic însa ca nu poate exista decât un rege la Manchester. Tu poti fi printul, daca vrei", a spus Cantona, în urma cu o saptamâna, prin intermediul unui videoclip.

Eric Cantona, ajuns la 60 de ani, a jucat la Manchester United în perioada 1992-1997, timp în care a câstigat 9 trofee: patru titluri în Premier League, trei Cupe ale Ligii si doua Cupe ale Angliei. În total, fostul atacant francez a adunat 143 de meciuri si 64 de goluri pentru United.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.