Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replică SPUMOASĂ din PSD după tirul de acuzații lansat de Ludovic Orban: Festivalul idioțeniilor

psd

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a transmis duminică, după ședința Consiliului Național PNL, că a avut loc un festival al „idioțeniilor”.

Vezi si: Scandal la Antena 3 între Eugen Teodorovici și Adrian Ursu: A fost pus să își ceară iertare pentru că a zis 'Un moment publicitar pentru bufoni' .

„#feativalulidioteniilor Ediție Specială - PNL la Festivalul Minciunilor

Azi a avut loc o aglomerare de liberali cu o ocazie, probabil ceva important, de s-au strâns toți la hăinuțe de ocazie. Pe lângă veselia și triumfalismul în falsetto, au predominat acuzele și minciunile obișnuite cum că ei nu mai pot de atâta efort ca să acopere cele rele produse de ciuma roșie... O scurtă trecere în revistă a "succesurilor" pe care le "propaghează" în țărișoară de când, fără alegeri, pe conjuncturi gestionate fără caracter, au ajuns la guvernare:

- programul "medicina pentru bogați" promovată de ministrul sănătății prin abuz de încredere, falsuri și conflict de interese

- programul "fără număr" care îndatorează țara cu peste 45 miliarde lei în două luni și ceva fără explicații și fără limite

- programul "jos toți" care a culminat cu reducerea masivă a cheltuielilor publice echivalentă cu un salariu de biată liftieră

- programul "și ei sunt ai noștri" ce a dat o șansă la un trai decent unei întregi liote de rude și clienti, tată și fiu, mamă și fiică, nepoței și nepoțele, cu nicio calitate alta decât iubirea de PNL

- programul "prin noi înșine, legile nu contează" prin care asumă, ordonă, emit în total dezinteresat față de legile țării și autoritățile sale

Mai sunt și altele, vor urma curând. Sperăm să avem un Orban mai puțin la guvernare chiar de săptămâna viitoare! PNL lasă-ne!”, a scris Romașcanu pe Facebook.

Ludovic Orban a declarat, duminică, în cadrul Consiliului Național al PNL,că fiecare zi e „o istorie”, prin ceea ce fac liberalii, pentru că lucrează fără limită pentru a găsi soluții „pentru nenorocirile pe care ni le-au lăsat ăștia”. El a zis că în trei luni, PNL a schimbat poziția României în UE.

Vezi si: Rareș Bogdan a detonat 'nucleara' în PNL: Ludovic Orban a ajuns ca Viorica Dăncilă!

„Mi-ar lua ore întregi să vă spun ceea ce facem zi de zi, pentru că fiecare zi este, de fapt, o istorie. În fiecare zi, atât eu cât și vicepremierul, cât și miniștrii, cât și ceilalți oameni muncim 14-16 ore pe zi. De la 7-8 dimineața, până la 12-1 noaptea, fără nicio limită, pentru a găsi soluții pentru nenorocirile pe care ni le-au lăsat ăștia, pentru problemele nerezolvate, pentru toate pagubele și prejudiciile pe care ni le-au generat și mai ales pentru deficitul îngrozitor, în materie de relații cu toți partenerii de care avem nevoie, pentru a ridica România și a o aduce pe drumul corect, pe drumul normal”, a zis premierul Ludovic Orban.

Orban a afirmat că deși PNL nu are decât trei luni la guvernare, a schimbat „radical” poziția la nivel european, prin investitorii atrași și reușita ministrului de Finanțe de a lua credite la dobânzi mult mai mici.

„Nici trei luni nu avem la guvernare și în timpul acesta s-a schimbat radical poziția la nivel european, poziția față de România, poziția mediului de afaceri din România, poziția potențialilor investitori care vor să investească în România, poziția sistemului financiar-bancar și lucrul acesta se vede, cum reușește Florin Cîțu și Ministerul Finanțelor să ia credite la dobânzi mult mai performante, care îndatorează mai puțin statul român”, a motivat el.

„Sigur că nu noi suntem de vină că am ajuns în situația să luăm credite. Eu mi-aș dori să luăm credite numai ca să susținem investiții, eu mi-aș dori să luăm credite numai ca să asigurăm cofinanțări pentru proiecte finanțate de la nivel european, eu mi-aș dori să luăm credite numai pentru proiecte de dezvoltarea economică a României, nu ca să plătim subvenții, ajutoare sociale și salarii umflate cu pompa, care sunt plătite unor oameni care nu merită”, a completat acesta.

Consiliul Național al PNL a avut loc duminică, la Palatul Parlamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.