Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la Antena 3 între Eugen Teodorovici și Adrian Ursu: A fost pus să își ceară iertare pentru că a zis 'Un moment publicitar pentru bufoni'

Guvernul Romaniei
Eugen Teodorovici

Scandal în platoul Antena 3, acolo unde fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, a urmărit, în direct, declarația premierului Ludovic Orban de la Consiliul Național al PNL. La finalul momentului Teodorovici a încercat o ironie care însă nu i-a ieșit fiins aruncat în corzi de realizatorul Mihaela Bârzilă și Adrian Ursu.

„Vreau să vă spun că a fost cam lungă pauza asta de publicitate. Nu știam că aveți clipuri de publicitate pentru toți bufonii. Bine, și eu pentru bani, dacă eram televiziune, aș fi făcut acest lucru, dar totuși să lași să vorbească pe post bufoni, parcă e prea mult. Și am avut și eu ghinionul să mă nimeresc în platou în timp ce vorbeau bufonii. Am văzut acolo administrația de incapabili și incompetenți. Păi, ei vor să schimbe România? Uitați-vă ce au numit la ministerul Finanțelor, Cîțu cea mai proastă alegere”, a comentat Eugen Teodorovici imediat după discursul premierului Ludovic Orban, pe care l-a urmărit din platoul Antenei 3.

Citește și: Cine este deputatul care a renunțat la pensia specială

Moderatoarea emisiunii, Mihaela Bârzilă, i-a cerut lui Teodorovici să-și ceară scuze pentru afirmațiile făcute, însă fostul ministru al Finanțelor a continuat: „Mă știți bine, eu îmi cer scuze numai dacă greșesc, dar aici nu este cazul”, a continuat Teodorovici.

Citește și: Băsescu, în Parlamentul European, despre migranți: ‘Avem obligația să preluăm copii din insulele grecești în toate statele’

Ieșirea lui Eugen Teodorovici a fost taxată imediat de șeful postului de știri, Adrian Ursu, care a intrat prin telefon și i-a cerut imperativ fostului ministru să-și ceară scuze întregii echipe a Antena 3 pentru formularea nefericită: „Pe dumneavoastră acest tip de glume v-au și pierdut de-a lungul timpului în cariera politică, aveți o criză a vârstei pe care o traversați acum, nu-i nicio problemă au trecut și alții prin ea, dar, repet, ceea ce ai zis acum este jignitor și vă descalifică încă o dată ca personaj politic. Vă cer imediat să-i cereți scuze colegei mele Mihaela, cameramanilor, tuturor oamenilor din platou a celor din redacție”, a cerut imperativ Adrian Ursu.

Prins în corzi, Eugen Teodorovici și-a prezentat scuze, explicând că a încercat să fie ironic la adresa discursului primului ministru, Ludovic Orban. El a precizat că s-a referit la cei de la PNL când a spus ”bufoni”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.