Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica SUA după întâlnirea dintre Donald Trump şi Vladimir Putin: Ce au discutat cei doi

CNN
trump

Donald Trump şi Vladimir Putin au avut, vineri, în Germania, cu prilejul primei lor întâlniri, un schimb de păreri "foarte serios" în legătură cu presupusele interferenţe ale Rusiei în campania prezidenţială americană, a făcut cunoscut secretarul de stat american, Rex Tillerson, citat de AFP.

A fost un "schimb de păreri foarte lung şi foarte serios" asupra acestui subiect, în marja summitului G20 de la Hamburg, a declarat presei Rex Tillerson, subliniind că interferenţele Rusiei constituie "un obstacol semnificativ" în relaţiile dintre cele două ţări, scrie agerpres.ro.

Citește și: Sorin Grindeanu, lovitură de proporții pentru Daddy Dragnea

Liderul de la Kremlin a negat orice acţiune de acest gen, afirmă secretarul de Stat al SUA. Liderul de la Kremlin a cerut dovezi privind implicarea Rusiei în scrutinul prezidenţial american, a precizat Rex Tillerson.

"Donald Trump şi Vladimir Putin s-au înţeles foarte rapid. Există clar afinităţi între ei", a spus Tillerson.Donald Trump, preşedintele SUA, a acceptat negarea de către omologul său rus, Vladimir Putin, a acuzaţiilor privind presupusele ingerinţe ruse în scrutinul prezidenţial american, a declarat vineri seară Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei.

Citește și: Incredibil! Ce pensie alimentară primește Eba de la tatăl copiilor săi

Cei doi președinți au ajuns la un acord privind o încetare a focului în sud-vestul Siriei care va intra în vigoare duminică la miezul zilei, ora locală, transmite EFE.

După cum a făcut cunoscut ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, într-o declaraţie acordată presei la Hamburg, unde se desfăşoară summitul G20, cei doi lideri s-au angajat să acţioneze pentru ca "toate părţile" implicate în conflict să respecte acordul de încetare a focului.

Citește și: Dezvăluiri incendiare! Cum a reușit Dragnea să controleze un serviciu secret .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.