Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica virulentă a lui Marcel Ciolacu, după conferința lui Klaus Iohannis: După giroscopul traseiștilor, a dat-o-n bară și cu girofarul șmecherilor din guvern

fanatik.ro
Ciolacu Iohannis

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a declarat deranjat de faptul că șeful statului i-a luat apărarea ministrului Transporturilor, Lucian Bode, după ce mașina în care se afla demnitarul a făcut accident după un slalom printre mașini, pe linie continuă.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 111: Măi, fătălăilor! Vă explică Dănuța cum e cu autostrăzile .

  • „Cum adică e greu să faci comparații între cazul ”Gigină” și ce a făcut Bode?! Trebuiau să moară oameni, domnule Iohannis?!  Ce înțeleg cetățenii de rând? Că dacă ești nesimțit, abuzezi de funcția publică avută, pui viața celorlalți în pericol, DAR EȘTI DE LA #PNL, ai protecție de la șeful statului?! Că, dacă ești ministru în #GUVERNULSĂU, poți să calci legea în picioare? Că, dacă ești REPREZENTANT AL #PARTIDULUISĂU poți să îți bați joc de cetățeni și să-i arunci în șanțuri?! Iohannis trebuia să facă un singur lucru de bun simț: să ceară #demisia urgentă a lui Bode! În schimb, atât a putut! Să recite aceeași placă ruginită cu PSD-ul. După giroscopul traseiștilor, Iohannis a dat-o-n bară și cu girofarul șmecherilor din guvernul Orban!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Întrebat despre accidentul în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, președintele României a spus miercuri că autoritățile competente vor face investigațiile necesare, dar că, în urma acestuia, se pot trage două concluzii.

„În primul rând este regretabil că se întâmplă un accident chiar în condițiile în care în mașină se afla un demnitar. De aici, putem să tregem cel puțin două concluzii: prima, că nu este bine să te grăbești când vrei să ajungi cu mașina undeva, și ăsta e un lucru de care ar trebui să ținem cont cu toții, doi- se vede din păcate foarte clar nevoia dezvoltării infrastructurii”, a spus Klaus Iohannis.

Șeful statului a spus că ministrul s-a deplasat cu mașina „pusă la dispoziție absolut legal” și că nu există asemănări cu cazul lui Gabriel Oprea.

„Cu greu pot fi comparate aceste două spețe, ne amintim cu tristețe de incidentul de acum câțiva ani, când un polițist a murit ântr-un accident. Din informațiile mele încă se cercetează, în acest ultim accident nu a fost vorba de nicio coloană, ministrul s-a deplasat cu mașina pusă la dispoziție absolut legal de SPP. Dacă în trafic s-a greșit, vom afla, sper repede, cine și de ce a greșit”, a mai spus Iohannis.

O filmare a unui motociclist aflat în trafic arată cum o maşină în care se afla ministrul Transporturilor a circulat pe contrasens pentru a depăşi o porţiune aglomerată, deşi depăşirea nu este permisă în zona respectivă. Ulterior a lovit frontal un autoturism care a venit din sens opus.

Accidentul a avut loc pe DN7, în zona localităţii Drăganul din judeţul Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.