Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replici tăioase ale lui Tudorel Toader pentru procurorii din CSM: Să nu confundăm pe cine evaluăm. Chiar am bănuit că ați fost atent, dar mă conving că nu

Inquam Photos/ Octav Ganea
Tudorel Toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a refuzat să răspundă la anumite intrebari puse de procurorii CSM in cadrul dezbaterilor privind procedura de revocare a lui Augustin Lazar, mentionand ca nu el este cel evaluat.

Unul dintre magistrați l-a intrebat pe ministrul Justitiei cine a facut controlul pe baza caruia s-a cerut revocarea lui Augustin Lazar.

"Sa nu confundam pe cine evaluam. Dvs aveti de intervievat pe procurorul general. Eu, dupa procedura, putem nici sa nu vin. V-am dat un document pe care il analizati, evluati si trageti concluziile pe care le-am spus la debutul sedintei.Nu confundati competenta de a pune intrebari si a evalua ministrul Justiei", a raspuns Tudorel Toader.

Un alt procuror s-a referit la recomandarea din cadrul MCV, de a suspenda procedurile de numire si revocare a sefilor de parchete, intrebându-l pe ministru dacă va o respecta.

"Chiar am banuit ca ati fost atent, dar ma conving ca nu . Azi am zis ca voi continua procedura. Care e obiectul intrebarii? V-am raspuns", a replicat Tudorel Toader.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.