Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reprezentanța CE la București, precizări după ce PSD a folosit o parte din mesajul lui Junker: Este prezentată declarația integrală a președintelui Comisiei

europarl.eu
Comisia europeana UE

Reprezentanța Comisiei Europene la Bucuresti a venit cu precizari, după ce PSD a invocat discursul lui Junker intr-un mesaj privind Justitia din România.

"OUG privind completele ilegale de la Înalta Curte nu va achita pe nimeni, nu va stabili vinovății sau nevinovății! Doar va restabili un principiu fundamental din Carta Drepturilor Fundamentale ale Uniunii Europene care spune că fiecare cetățean european „are dreptul la un proces echitabil în fața unei instanțe constituită în prealabil prin lege”. Va fi un răspuns corect, în acord cu mesajul Președintelui Comisiei Europene care spunea la București că „atunci când este vorba de drepturile omului niciun compromis nu este posibil” din partea UE", este mesajul postat pe Facebook de PSD.

Citeste si Gabriela Firea spune cum a decurs discuția cu Liviu Dragnea - Nu ne-am aruncat cu sticle în cap. A zis ca nu are competențe legale

Ulterior, Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti a venit cu precizari, postand intregul discurs.

”Când e vorba despre drepturile omului, când e vorba despre statul de drept, când e vorba despre respectarea statului de drept, când e vorba de lupta împotriva corupției, nici un compromis nu e posibil”, este declaratia integrala a lui Junker.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.