Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reprezentanți ai misiunilor diplomatice vor vizita mai multe secții de votare din București

Inquam Photos/ Octav Ganea
alegeri locale 2020 vot

Reprezentanți ai misiunilor diplomatice, ȋnsoțiți de reprezentanți din cadrul AEP, vor vizita mai multe secții de votare din București, în diverse momente ale zilei, inclusiv la deschiderea și închiderea votării, anunță Autoritatea Electorală Permanentă, potrivit Mediafax.

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) organizează un Program electoral de observare a alegerilor locale, cu participare internațională.

Au răspuns invitației Autorității ambasadori și oficiali ai diplomației din Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Regatul Hașemit al Iordaniei, Thailanda, Tunisia, Canada, Turcia, Ungaria, Georgia, Azerbaidjan, Republica Moldova, Armenia, Indonezia, precum și un reprezentant din partea Organizației Internaționale a Francofoniei.

Citește și: Dolarul american se va prăbuşi până la sfârşitul lui 2021 - economist

Din cauza restricțiilor legate de transportul internațional și ținând cont de lista statelor aflate ȋn zona roșie de infectare cu COVID-19, la acest program au fost transmise invitații doar ambasadelor străine în România și organizațiilor internaționale care au birouri regionale în țara noastră.

Autoritatea a luat toate mӑsurile pentru respectarea regulilor de sănătate publică, atât pentru prevenirea infectării participanților, cât și a persoanelor cu care aceștia vor interacționa pe durata programului electoral.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.