Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reprezentantul Guvernului îşi bate joc de pensionarii de la ţară: 'Să-şi cumpere mâncare de la catering!' (VIDEO)

tiplea bolojan

Guvernul a decis să acorde pensionarilor cu venituri reduse  carduri cu o sumă fixă lunară pentru ca aceştia să-şi cumpere mâncare caldă. Doar că unităţile de alimentaţie publică la care pot fi folosite aceste carduri sunt concentrate mai ales în municipii reşedinţă de judeţ şi alte câteva oraşe.

Prefect judeţului Bihor, Dumitru Ţiplea, finul preşedintelui CJ Bihor, Ilie Bolojan, a fost întrebat vineri, într-o conferinţă de presă, cum îşi vor putea cumpăra mâncare caldă pensionarii care locuiesc în sate aflate la mare distanţă de oraşe. După ce s-a prefăcut că nu înţelege întrebarea, prefectul a răspuns "E un concept de a sprijini persoanele care ori îşi pot găti mai greu, ori sunt singure şi mănâncă foarte multă hrană rece."

Reporterul a insistat: "Pensionarul de la Criștioru de Jos (comună din zona montană a judeţului Bihor, n.r.) unde merge cu cardul? Sau are firma respectivă serviciu de catering să ajungă la el acasă? Ce face cu cardurile?"

Prefectul Ţiplea s-a enervat şi a ales să răspundă sarcastic: "Consider că întrebarea dvs. este decorativă şi nu am să răspund. (...) Cum le folosesc (cardurile, n.r.) este la dispoziţia dumnealor. E treaba dânşilor cum le folosesc. Ce aţi vrea să vă spun? Poate o să-şi cumpere de la catering."

Cum prefectul era vizibil depăşit şi nu ştia să lămurească o întrebare pe cât de simplă, pe atât de importantă, naşul său, Ilie Bolojan, a intervenit, a preluat microfonul şi nu i-a mai permis reporterului să pună întrebări pe acelaşi subiect.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.