Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reprezentativele secunde de rugby ale României şi Italiei vor disputa un meci test pe 21 ianuarie

quinzemondial.com
rugby

Reprezentativele secunde de rugby ale României şi Italiei vor disputa un meci test pe 21 ianuarie, la Viadana, pe stadionul Luigi Zaffanella, de la ora 15:00 (ora României), a anunţat, vineri, Federaţia Română de Rugby pe site-ul său oficial.

Această întâlnire dintre Italia A şi România A face parte din parteneriatul încheiat între cele două foruri de specialitate şi care prevede cel puţin o întâlnire oficială pe sezon între echipele reprezentative, la diferite niveluri, seniori, juniori, potrivit Agerpres.

"Este o oportunitate foarte bună pentru jucători, dar şi pentru staff, pentru că, aşa cum ştim, este foarte greu să debutăm în Rugby Europe Championship fără meciuri de pregătire. Această partidă vine foarte bine având în vedere că ne reunim imediat după începutul anului, pe 9 ianuarie şi cele două săptămâni de pregătire vor fi concretizate într-un meci. Mă bucur că vom avea un oponent puternic şi că va fi un test bun în care îi vom putea vedea la lucru pe mulţi dintre jucătorii pe care îi avem în vedere", a declarat noul antrenor al naţionalei României, Eugen Apjok.

Reprezentativele secunde ale celor două ţări s-au întâlnit şi la finalul anului trecut, în decembrie, tot într-un meci de pregătire ce a avut loc la Parma, când Italia Emergenti a dispus de România A cu scorul de 50-26.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.