Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reprezenţii lui Cristiano Ronaldo dezmint 'ştirea falsă' privind spitalul din Chile

www.prosport.ro
Cristiano Ronaldo Real Madrid

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo nu va construi niciun spital pediatric în Chile şi nu are nicio legătură cu omul de afaceri care a difuzat această "ştire falsă", au anunţat marţi, în Portugalia, surse din cadrul biroului de presă al jucătorului, citate de agenţia EFE.

Căpitanul lui Real Madrid, precizează sursele respective, nu are nicio legătură cu societatea care a difuzat un comunicat în capitala chiliană, la care EFE a avut acces şi care îl implica pe Ronaldo în această falsă inţiativă.

Citește și: Alexandru Maxim s-a calificat cu Mainz în sferturile Cupei Germaniei, după ce și-a învins fosta echipă Stuttgart

Este vorba de societatea Brafman Associati Law Firm din New York, care are legături cu Alessandro Proto, un om de afaceri italian care a răspândit deja mai multe informaţii despre presupusa sa legătură cu Ronaldo şi cu alte celebrităţi. Din acest motiv, consilierii jucătorului nu doar că au negat categoric informaţia, însă au invitat toate organizaţiile mass-media să nu acorde credit niciunei informaţii care au legătură cu societatea respectivă, adaugă EFE.

Contactat de cotidianul sportiv L'Equipe, renumitul avocat Benjamin Brafman, cunoscut pentru colaborarea cu numeroase celebrităţi, precum Michael Jackson, Jay-Z, DSK şi, mai recent, Harvey Weinstein, a confirmat marţi seara că nu a publicat niciun comunicat pe această temă şi că nu reprezintă interesele fotbalistului portughez, aşa cum lăsa să se înţeleagă falsul comunicat.

L'Equipe subliniază, însă, faptul că Ronaldo este implicat în numeroase acţiuni caritabile, fiind ambasador al organizaţiei "Save the Children", al UNICEF şi al World Vision. Starul portughez promovează, totodată, în mod regulat donarea de sânge, anunță Agerpres.

Autorii ştirii false privind construcţia spitalului de pediatrie de la Santiago de Chile nu sunt deocamdată cunoscuţi, adaugă ziarul din Hexagon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.