Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Republica Moldova este în alertă! Un militar din trupele Wagner a fost depistat în fluxul de pasageri de pe Aeroportul Chișinău

www.gettyimages.com
grupul wagner

Un militar din compania privată militară Wagner din Federația Rusă ar fi încercat să ajungă săptămâna aceasta pe teritoriul Republicii Moldova. Acesta a fost depistat la Aeroportul Internațional Chișinău, în fluxul de pasageri. Polițiștii de frontieră nu au autorizat intrarea cetățeanului, acesta fiind întors pe cale aeriană în statul de pornire, conform deschide.md.

Precum precizează funcționari de la frontieră, în ultimele șapte zile, refuz de intrare în Republica Moldova au primit, în total, 182 de cetățeni străini, dar și 46 de mijloace de transport.

„Pentru a exclude riscurile de securitate, în contextul stării de urgență în R. Moldova, dar și a războiului pornit de Rusia împotriva Ucrainei, în toate punctele de trecere a frontierei de stat sunt aplicate protocoale de securitate, ceea ce presupune suplimentarea controlului trecerii frontierei de stat pentru călători, în special pentru cetățenii străini”, se arată în comunicatul emis de Poliția de Frontieră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.