Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Republica Moldova - Ion Chicu a respins criticile unui europarlamentar român şi a criticat, la rândul său, România

republica moldova

Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, a respins vineri criticile unui europarlamentar român la adresa felului cum gestionează guvernul său criza provocată de coronavirus, criticând la rândul său, România, notează Agerpres.

"Atacurile concertate ale unor personaje cu pretenţii de avocaţi ai Moldovei pot să-i impresioneze doar pe patronii lor", a scris Chicu pe Facebook.

Europarlamentarul Siegfried Mureşan, preşedintele Delegaţiei Parlamentului European în Comitetul Parlamentar de Asociere UE - Moldova, a scris vineri pe pagina sa de Facebook că guvernul Republicii Moldova eşuează în gestionarea crizei COVID-19 fiindcă a eşuat şi în implementarea reformelor.

În replica sa pe aceeaşi reţea socială, Chicu spune că România este cea mai coruptă ţară din Europa şi numai în Suceava sunt ''jumătate din bolnavii de COVID-19 înregistraţi în toată'' R. Moldova.

''Pentru noi este foarte importantă opinia cetăţenilor noştri despre activitatea guvernului. Şi doar critica moldovenilor pentru noi contează. Atacurile concertate ale unor personaje, cu pretenţii de avocaţi ai Moldovei, pot să-i impresioneze doar pe patronii lor. Pe mine - deloc'', a scris Ion Chicu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.