Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Republica Moldova: Partidul Democrat este dispus să discute o viitoare alianţă cu toate partidele din parlament

republica moldova

Partidul Democrat este dispus să discute cu toate partidele care vor intra în viitorul Parlament al Republicii Moldova, "pentru a asigura continuitatea proiectelor în folosul cetăţenilor", a declarat duminică seara, la scurt timp după închiderea secţiilor de vot, liderul formaţiunii, Vlad Plahotniuc, informează Radio Chişinău, scrie Agerpres.

"Indiferent de diferenţele doctrinare dintre partide, politicienii trebuie să aibă un singur scop: să facă viaţa cetăţenilor mai bună. Nu suntem supăraţi pe nimeni, nu sunt politicieni cu care nu acceptăm să discutăm, nu vom pune condiţii, dar nu vom accepta nici condiţionalităţi', a declarat Vlad Plahotniuc.

Citește și: Oficialii PSRM vor recunoaşte scrutinul parlamentar doar după procesarea sesizărilor referitoare la încălcări în timpul votului

Joi, înainte de alegeri, candidaţii blocului electoral ACUM au semnat un angajament faţă de cetăţeni, prin care s-au obligat să nu participe la crearea unei coaliţii de guvernare cu Partidul Democrat (PDM), Partidul Socialiştilor (PSRM), Partidul Politic Şor, Partidul Nostru şi alte formaţiuni antieuropene, dacă acestea vor ajunge în Parlament. De asemenea, candidaţii blocului electoral ACUM s-au angajat să nu intre în niciun fel de alianţă cu "grupările Plahotniuc-Dodon-Şor" şi au dat asigurări că vor lua toate deciziile doar în interes naţional, obligându-se în faţa alegătorilor să-şi depună mandatul de deputat în cazul în care îşi vor încălca angajamentele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.