Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Republicanul Mitch McConnell, unul dintre liderii opoziţiei din SUA crede că va fi necesar un buget provizoriu

BBC
Mitch McConnell

Mitch McConnell, liderul grupului republican din Senatul SUA, a afirmat marţi că este din ce în ce mai probabil să fie necesară aprobarea de către Congres a unei rezoluţii pentru finanţarea temporară a agenţiilor guvernamentale, pe fondul disensiunilor politice privind bugetul, anunță Mediafax.

"Timpul se scurge rapid, iar o rezoluţie pentru finanţarea pe termen scurt ar putea fi singura opţiune asupra căreia să convenim", a declarat Mitch McConnell, citat de agenţia Reuters.

Liderii Partidului Democrat şi cei ai Partidului Republican din Congresul SUA au disensiuni privind bugetul pe următorul an fiscal, în contextul programelor interne propuse de Administraţia Joseph Biden, care necesită finanţări masive, conform site-ului Politico.com.

Disputele riscă să blocheze finanţarea agenţiilor guvernamentale federale, iar Departamentul Apărării a avertizat că o astfel de situaţie ar avea efecte devastatoare pentru capacităţile de reacţie militară şi pentru asistenţa de securitate pe care Statele Unite o furnizează Ucrainei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.