Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reputatul antrenor de handbal, Cornel Bădulescu: 'Numirea lui Ryde la echipa națională a fost o greșeală'

Facebook
Tomas Ryde

Grupul contestatarilor selecționerului echipei naționale de handbal feminin, Tomas Ryde, devine tot mai consistent pe măsură ce tricolorele mai bifează câte un meci la Mondiale, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Codul Penal este de partea lui Liviu Dragnea-Cum ar putea fi eliberat mai devreme

Reputatul tehnician Cornel Bădulescu s-a alăturat vocilor care îl contestă pe Ryde și susține că actualul selecționer ar trebui să plece de la cârma naționalei după Campionatul Mondial din Japonia. În opinia lui Bădulescu, Ryde nu a adus nimic în jocul echipei naționale și ar trebui înlocuit cu un antrenor român.

”E clar că numirea lui Ryde la echipa națională a fost o greșeală. În 12 ani el nu a antrenat decât echipa României, în două rânduri. În rest a stat, afaceri… De talia lui Ryde avem cel puțin 4-5 antrenori în România care pot să-i ia locul. Și cu siguranță cunosc mult mai bine campionatul românesc. Dacă nu califică echipa națională? Nu că ar trebui să plece, ci e obligat, pentru că nu a făcut nimic bun.” , a declarat Cornel Bădulescu la Radio HIT Iași.

Fost selecționer al echipei naționale și antrenor al mai multor formații de club din România, Bădulescu a punctat și ce îi reproșează lui Tomas Ryde: ”Acum cred că s-a temut să nu fie dat afară și a mai rămas prin țară, în rest mergea direct la turneu unde juca, se întâlnea acolo cu fetele.

Citește și: Cel mai bogat ministru din cabinetul Orban-Ce avere are Monica Anisie .

”La echipele de club, unde sunt jucătoare străine, din diferite țări, vorbești engleză. Dar la echipa națională trebuie să știi un minimum de cuvinte care să-l ajute la colaborare. Acum, nu știu nici fetele cât de bine cunosc engleza. Și atunci devine un dialog surd, nu înțelege unul ce spune altul.” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.