Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RE:START ROMÂNIA lansează proiectul: 'Se caută un erou!'

Facebook
Ramona Ioana Bruynseels

 

Ne-am săturat de dezbinare şi egoism. Chiar a sosit momentul unui RE:START! Să ne dăm mâna şi să construim pt această ţară! Fără miza voturilor, fără interese personale, pur şi simplu, DIN DRAGOSTE PENTRU OAMENI ŞI ŢARĂ!

Pentru ca România să meargă înainte este nevoie să identificăm oamenii ei talentaţi. În toate domeniile. Ei sunt peste tot, dar cine are timp de ei în tot haosul mioritic?! Profesori, doctori, elevi, studenţi, antreprenori, meseriaşi, oameni de ştiinţă, militari, fermieri, fiecare îşi vede de treaba lui şi nu are şansa să ofere cât ar putea pt dezvoltarea României.

Ceea ce ne doare însă cel mai tare pe toţi este calitatea politicii din România. Întreaga scenă politică ne pare o mocirlă adâncă în care Uriaşul cu Picioare de Lut a rămas blocat şi nu mai reuşeşte să se urnească. Şi ne zbatem, ne zbatem, dar nu ieşim să intrăm pe teren curat. De ce? Pentru că ne lipsesc oamenii buni. Şi pt că, acolo unde sunt oameni buni, ei nu au loc. Stau ascunşi în umbra unora sau altora sau, mai simplu, nu se mai implica defel. În felul acesta însă, România rămâne aşa cum o vedem…

Tocmai de aceea, săptămâna aceasta am lansat o provocare: Identificarea talentelor din politica românească! Identificarea acelor oameni care chiar dacă nu vor în politică, vor şi pot dezvolta România!

Hai să îi cunoaştem pe cei buni, indiferent unde sunt ei sau în ce formaţiune politică activează.

L-am întâlnit recent pe Eduard Irimia, unul dintre cei mai cunoscuţi producători romani de sport şi entertainment, care au promovat România la nivel global mai mult decât majoritatea politicienilor noştri. Pentru meritele sale, revista Forbes l-a invitat pe Eduard să fie pe prima sa copertă în România.

Ei bine, pt că Eduard are experienţa necesară şi echipa potrivită, l-am provocat să lansăm un proiect de identificare atât a talentelor din domeniul politic cât şi ale ceor din afara mediului politic dar care ar avea un cuvânt de spus în dezvoltarea României! Identificăm aceşti oameni şi apoi, le sprijinim proiectele pentru comunităţile lor, făcând apel la investitori din domeniile respective.

Ne-am săturat de dezbinare şi egoism. Chiar a sosit momentul unui RE:START! Să ne dăm mâna şi să construim pentru această ţară! Fără miza voturilor, fără interese personale, pur şi simplu, DIN DRAGOSTE PENTRU OAMENI ŞI ŢARĂ!

Vom continua cu copilaşi, tineri talentaţi şi orice altă categorie neglijată până acum. România, trezeşte-te!!!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.