Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restaurantele, cafenelele, cinematografele, sălile de spectacole şi cele de jocuri de noroc din Sibiu se deschid în limita a 30% din locuri

exquis.ro
masa restaurant

Restaurantele, cafenelele, cinematografele, sălile de spectacole şi cele de jocuri de noroc din Sibiu se deschid, de sâmbătă, în limita a 30% din locuri, după ce rata de infectare din oraş a ajuns la 2,17 la mie. În judeţ mai sunt 18 localităţi unde rata de infectare depăşeşte 3 la mie, cea mai mare incidenţă fiind în oraşul Miercurea Sibiului, respectiv 6,05.

Autorităţile din Sibiu au actualizat, sâmbătă, lista localităţilor în funcţie de incidenţa cumulată în ultimele 14 zile, potrivit news.ro.

Citește și: Fost jandarm, care a participat la misiunea de menţinere a păcii în Kosovo, a murit de COVID-19

Municipiul Sibiu, oraş care a fost chiar şi în carantină pentru patru săptămâni, a ajuns la incidenţa cumulată de 2,17 la mie, motiv pentru care ”organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte este permisă cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului”.

De asemenea, ”pentru o perioada de 14 zile, activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi /sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor este permisă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 6,00 – 23,00”.

În plus, ”pentru o perioada de 14 zile, activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului”.

Măsurile sunt valabile deocamdată până în 15 ianuarie.

Judeţul Sibiu are, sâmbătă, incidenţa cumulată de 1,52 la mie, 18 localităţi fiind în continuare în scenarul roşu. Dintre acestea, cea mai mare rată de infectare este în oraşul Miercurea Sibiului, respectiv 6,05.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.