Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost jandarm, care a participat la misiunea de menţinere a păcii în Kosovo, a murit de COVID-19

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Un fost jandarm din Suceava, care a participat şi la misiunea de menţinere a păcii în Kosovo, a murit din cauza coronavirus. Bărbatul avea 42 de ani, a fost confirmat în 19 decembrie, iar după câteva zile a fost internat a ATI; cu saturţia extrem de mică de oxigen. Pacientul nu prezenta comorbidităţi, dar a murit n prima zi a anului, anunță news.ro.

”Anul 2021 a început cu o veste foarte tristă. În prima zi a anului, un fost jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a încetat din viaţă, la vârsta de doar 42 de ani, fiind răpus de COVID-19. Neculai Prostire a fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2, iar după câteva zile, pe data de 19 decembrie, a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava, secţia ATI, cu saturaţia de oxigen foarte scăzută. Acesta nu prezenta alte comorbidităţi”, a transmis, sâmbătă, Jandarmeria Suceava.

Citește și: BREAKING - Compania Biontech avertizează: imunizarea în cadrul Uniunii Europene este în pericol

Din anul 2004 până în anul 2012, bărbatul şi-a desfăşurat activitatea în domeniul ordinii şi siguranţei publice, debutând în cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Fălticeni.

În perioada decembrie 2010- iunie 2011 a participat la misiunea internaţională de menţinere a păcii în provincia Kosovo.

”În aceste momente de tristeţe, ne manifestăm regretul faţă de pierderea fostului nostru camarad şi transmitem sincere condoleanţe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace”, au mai transmis jandarmii din Suceava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.