Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restaurantele şi cinematografele din Suceava se redeschid, cu excepţia a două comune

olx.ro
restaurant

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava a decis, joi, redeschiderea restaurantelor şi cafenelelor din judeţ, cu excepţia celor din comunele Pojorâta şi Todireşti. Potrivit Prefecturii Suceava, restaurantele şi cafenelele vor putea fi deschise în interiorul clădirilor, fără a se depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului, în intervalul orar 6,00-23,00, în municipiile Suceava şi Vatra Dornei, oraşele Frasin, Gura Humorului şi Siret, comunele Bălăceana, Bălcăuţi, Cacica, Calafindeşti, Comăneşti, Dărmăneşti, Dorna Arini, Fundu Moldovei, Grămeşti, Iacobeni, Ipoteşti, Sadova, Şcheia, informează Agerpres.

În celelalte localităţi, restaurantele şi cafenelele, în interiorul clădirilor, vor fi deschise fără a se depăşi 50% din capacitatea maximă a spaţiului.

Aceleaşi măsuri sunt aplicabile şi restaurantelor şi cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unităţi de cazare doar pentru persoanele care sunt cazate în respectivele unităţi.

De asemenea, CJSU Suceava a dispus interzicerea organizării de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) în toate unităţile administrativ-teritoriale din judeţ, în spaţii închise cum ar fi saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente, dar şi în spaţii deschise precum saloane, cămine culturale, restaurante, terase, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente.

Citește și: Traian Băsescu îl SPULBERĂ pe Klaus Iohannis pentru gestionarea crizei Covid: 'Încearcă să câștige voturi cu un rânjet pe față. Este de un ridicol nemaipomenit'

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte este interzisă în Pojorâta şi Todireşti, dar este permisă cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului în municipiile Suceava, Vatra Dornei, oraşele Frasin, Gura Humorului, Siret, comunele Bălăceana, Bălcăuţi, Cacica, Calafindeşti, Comăneşti, Dărmăneşti, Dorna Arini, Fundu Moldovei, Grămeşti, Iacobeni, Ipoteşti, Sadova, Şcheia şi cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului în toate celelalte localităţi din judeţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.