Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restricții de circulație pe A2 București-Constanța

facebook.com
soferi

Noi restricții de trafic au fost instituite pe autostrada care leagă orașele București și Constanța. Pe o porțiune de șapte kilometri din județul Călărași se circulă cu greutate din cauza unei lucrări la carosabil.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că în perioada 5 - 27 mai, se desfășoară lucrări de reparații pe autostrada A2 București-Constanța.

Reparațiile se fac la tonsonul de șosea cuprins între localitățile Lehliu Gară și Dor Mărunt din județul Călărași. Practic, lucrarea afectează traficul între kilometrii 64 și 71 ai autostrăzii.

Circulația mașinilor este restricționată pe sensul de mers către Capitală, fiind deviată pe sensul către litoral, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcții.

Pe A2 mai este instituită o restricție de circulație între kilometrii 155 și 161, în zona Podului Cernavodă. Acolo se fac reparații până la finalul lunii mai, iar circulația este restricționată pe calea 2, sensul către București. Traficul a fost deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.