Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restricții de circulație pe A2, pentru efectuarea unor lucrări de reparații la Podul de la Cenavodă

Pikist.com
lucrari drum restrictii trafic

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Constanța anunță că, începând de marți, de la ora 16.45, sunt impuse restricții de circulație pe Autostrada A2, pentru efectuarea unor lucrări de reparații la Podul de la Cernavodă.

DRDP Constanța anunță că odată cu finalizarea montării semnalizării rutiere temporare aferentă lucrărilor de reabilitare a Podului de la Cernavodă, începând de marți, de la ora 16.45, se instituie restricții de circulație pe Autostrada A2, pe sectorul cuprins între km 155+415 și km 161+497, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Când interesul de partid este mai presus de bunăstarea românilor: Coaliția de guvernare a hotărât să mai facă două posturi de șefi la TVR și Radioul Public

Astfe, va fi restricționată circulația rutieră pe calea de rulare spre București, iar traficul este deviat pe calea de rulare spre Constanța, unde circulația se va desfășura în ambele sensuri.

DRDP Constanța amintește că în perioada sezonului estival se vor executa doar lucrări la infrastructură, fără a se institui restricții de circulație.

Reprezentanții CNAIR au semnat în februarie contractul pentru reabilitarea podului de la Cernavodă.

Contractul în valoare de peste 66 de milioane de lei este finanțat din fonduri europene nerambursabile și are o perioadă de execuție de 24 de luni și una de garanție de 60 de luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.