Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restricţii de circulaţie pe Şos. Colentina, pentru continuarea lucrărilor la Pasajului Doamna Ghica

b365.ro
pasaj Doamna Ghica Colentina

Poliția Rutieră anunță că de vineri se vor institui restricții de circulație pe Șos. Colentina, pe sensul către Obor. Măsura este luată pentru continuarea lucrărilor la Pasajului Doamna Ghica. Traficul auto va fi deviat pe linia de tramvai, fiind asigurate astfel 2 benzi de circulație, informează mediafax.

„În vederea continuării lucrărilor aferente construcției Pasajului Doamna Ghica, începând cu data de 11 noiembrie a.c., se vor institui restricții de circulație pe Șos. Colentina, la intersecție cu Str. Doamna Ghica, pe sensul către Obor, prin devierea traficului auto pe linia de tramvai, fiind asigurate astfel 2 benzi de circulație. De asemenea, se va asigura o bandă de circulație destinată virajului la dreapta de pe Șos. Colentina pe Str. Doamna Ghica, sensul către Șos. Petricani”, potrivit unui comunicat de presă.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele și indicațiile poliţiştilor rutieri.

„Pietonilor le recomandăm să traverseze strada doar prin locurile marcate și semnalizate corespunzător sau la culoarea verde a semaforului electric, numai după ce s-au asigurat temeinic, iar intenția lor de traversare a fost observată si înțeleasă de către conducătorii auto”, se menționează în finalul comunicatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.