Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restricţii de circulaţie pentru vehiculele de peste 7,5 tone în zona podului Jitia de Jos din Vrancea

112 politia politie

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea a impus restricţii de circulaţie pentru vehiculele de peste 7,5 tone în zona podului Jitia de Jos, din cauza structurii grav avariate a podului, a informat, joi, instituţia.

"Având în vedere structura grav afectată a podului din comuna Jitia, care necesită lucrări de consolidare, facem un apel către cetăţeni cu privire la respectarea restricţiilor de circulaţie pe tronsonul de drum DN 2N (Jitia de Jos), şi anume restricţia de tonaj de 7,5 tone instituită de către administratorul drumului, cu avizul Poliţiei Rutiere Vrancea. Recomandăm agenţilor economici din zonă care au ca specific de activitate transportul de mărfuri pentru care utilizează mijloace de transport ce depăşesc masa totală maxim autorizată de peste 7,5 tone să utilizeze alte mijloace de transport, care să se încadreze în restricţia stabilită", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea, potrivit agerpres.ro.

Citește și: El este noul director interimar al Unifarm! A picat examenul cu 5,50

Potrivit Poliţiei, luând în calcul consecinţele pe care le-ar putea avea continuarea deteriorării podului, respectiv necesitatea închiderii circulaţiei pe pod pentru toate categoriile de vehicule, poliţiştii vrânceni desfăşoară permanent activităţi pentru asigurarea respectării restricţiei de tonaj impuse pe acest sector de drum.

Infrastructura podului de la Jitia a suferit degradări majore de-a lungul anilor, motiv pentru care în zonă au fost impuse restricţii de tonaj. În zonă nu există alte rute ocolitoare pe care locuitorii comunelor Jitia şi Vintileasca să le poată utiliza pentru a ajunge în zona de câmpie.

Şi DN 2N, care face legătura cu localitatea Jitia peste pod, a fost grav afectat din cauza alunecărilor de teren, frecvente în zonă, motiv pentru care în prezent se circulă doar pe o jumătate de drum, pe banda dreaptă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.