Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restricții de trafic în Capitală, în vederea realizării unor filmări

News.ro
calea victoriei

Brigada Rutieră a Capitalei a anunţat că în zilele de miercuri, joi şi vineri, între orele 22,00 şi 2,00, vor fi restricţii de trafic pe Calea Victoriei şi pe strada Liviu Rebreanu, în vederea realizării unor filmări.

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere, miercuri, în intervalul orar 22,00 - 2,00, se va restricţiona traficul rutier, cu intermitenţe, pe str. Liviu Rebreanu, în dreptul intrării în Parcul IOR.

Joi, în acelaşi interval orar, se va restricţiona traficul rutier, cu intermitenţe, pe Calea Victoriei, în dreptul Palatului Regal.

În ziua de vineri, între orele 22,00 şi 2,00, se va restricţiona traficul rutier, cu intermitenţe, pe Calea Victoriei, în dreptul intersecţiei cu str. Franceză.

Brigada Rutieră le solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri, potrivit Agerpres.

Pietonilor le este recomandat să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înţeles intenţia de a traversa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.