Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restricții de ULTIMĂ ORĂ: Păcănelele și cazinourile, închise în Capitală! Ce alte hotărâri s-au adoptat

editiadedimineata.ro
jocuri noroc pacanele

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat astăzi alte restricții. Anunțul a fost făcut de prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu:

- Interzicerea activităţii în baruri, cluburi, discoteci.

- Închiderea activităţii operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, inclusiv cazonouri, cu excepţia pariurilor şi loteriilor unde se eliberează bilet, cu respectarea regulilor de distanţare şi a măsurilor de siguranţă sanitară.

- Reducerea perimetrului exterior al unităţilor de învăţământ de la 100 metri la 50 metri, distanţa care va fi calculată de la poarta de acces în unitatea de învăţământ.

„A doua hotărâre este o hotărâre de modificare. Și anume, au fost sesizări de la cetățeni care stau foarte aproape de școli. Ne-am gândit și la copilași și la părinții lor, totuși distanța de 100 de metri e mult prea mare, ei pot să aplice masca pe nas și gură, la o distanță mai mică. Drept urmare, Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a hotărât ca această distanță să fie micșorată la 50 de metri”, a spus Cojanu.

De asemenea, Comitetul pentru Situații de Urgență a decis, după o propunere, închiderea sălilor de jocuri de noroc și a cazinourilor pe raza municipiului București, dată fiind situația actuală.

„După propunerea a doi membri din Comitet, interzicerea jocurilor de noroc și cazinourilor pe raza municipiului București. S-a emis această propunere, cu amendamentul că nu sunt interzise pariurile și loteriile cu bilet”, a declarat prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.