Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restricțiile se RIDICĂ, LIBER la petreceri, în două state din Australia, după începerea VACCINĂRII

Los Angeles Times
coronavirus

New South Wales și Australia de Sud reduc restricțiile după câteva săptămâni fără cazuri Covid. Oamenii vor avea voie să danseze în localuri și să primească oaspeți.

În New South Wales (NSW), 30 de persoane vor avea voie să danseze la nunți și până la 30 de persoane vor putea petrece în interior, față de cinci în prezent. Gospodăriilor li se va permite, de asemenea, să găzduiască 50 de oaspeți, față de 30, conform Reuters, conform Mediafax.

Citește și: Proiect BOMBĂ la Senat: Florin Roman vrea să acorde IMUNITATE penală și civilă conducerii ASF

Relaxarea vine după ce statul, care reprezintă o treime din populația Australiei, nu a înregistrat miercuri nicio infecție locală pentru a 38-a zi consecutivă.

„Odată cu lansarea vaccinării și fără noi cazuri dobândite local în NSW, putem face schimbări”, a declarat premierul NSW, Gladys Berejiklian.

De asemenea, restricțiile sunt relaxate de vineri și în Australia de Sud. La fel, vor fi permise petrecerile inclusiv în spațiile mai mici. Totodată, statul renunță la testarea vizitatorilor din Melbourne, anterior focar COVID-19.

Australia a reușit să ţină sub control transmiterea virusului cu urmărirea rapidă a contactelor și obligativitatea măștii de protecțieîn transportul public. A înregistrat puțin sub 29.000 de cazuri COVID-19 și 909 de decese de când a început pandemia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.