Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restructurari masive la Boeing

Americanii de la Boeing vor sa renunte la 4.000 de posturi din cadrul diviziei de avioane comerciale pâna la jumatatea anului, ca parte dintr-un program mai amplu de restructurare si de reducere a costurilor, scrie Bloomberg, potrivit Mediafax.

Producatorul american de avioane nu a anunțat deocamdata disponibilizari "involuntare". Marc Birtel, purtatorul de cuvânt al Boeing, a spus ca 1.600 de persoane vor pleca dupa ce au ales asta în mod voluntar în cadrul unui program anun?at luna trecuta, iar alte 2.400 de poziții fie sunt vacante fie vor fi desființate prin atribuire.

Divizia de avioane comerciale a Boeing, de care depinde 68% din profitul Boeing, renunța de asemenea la o parte din structura executiva, pentru a crea "o organizație mai focalizata și care poate raspunde mai rapid cerințelor din piața", potrivit purtatorului de cuvânt.

Eforturile de schimbare în cadrul diviziei comerciale a companiei vin și în urma dorinței CEO-ului Dennis Muilenburg, care dorește sa își lase amprenta la Boeing. El a mai folosit astfel de masuri de reducere a cheltuielilor pentru a crește profitul într-o era de cheltuieli limitate, în calitate de șef al diviziei de aparare a Boeing.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.