Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Retailerul evoMag anunţă că de Black Fruday a livrat 90% dintre produsele comandate, durata medie de livrare fiind de 24 de ore la înregistrarea comenzii

black friday

Retailerul evoMag anunţă că, de la debutul propriei campanii de Black Fruday, în data de 29 octombrie, şi până în prezent, a livrat 90% dintre produsele comandate, durata medie de livrare fiind de 24 de ore la înregistrarea comenzii.

Pe de altă parte, comerciantul precizează că, vineri, 12 noiembrie, derulează al treilea episod de reduceri din Black Friday 2021, campanie pe care a demarat-o imediat după miezul nopţii. Aceasta va fi activă până pe data de 14 noiembrie, în limita stocului disponibil.

Potrivit unui comunicat al retailerului, transmis AGERPRES, în acest weekend vor fi reduceri pentru: televizoare, laptopuri, telefoane mobile, plăci video, generatoare, SSD-uri şi electrocasnice mari.

"De la începutul campaniei de Black Friday 2021, din 29 octombrie, şi până în prezent, evoMAG a livrat deja 90% dintre produsele comandate, durata medie de livrare fiind de 24 de ore de la înregistrarea comenzii. În perioada de Black Friday, evoMAG pune la dispoziţia clienţilor mai multe opţiuni de plată. Produsele cumpărate de la evoMAG pot fi plătite în 40 de rate fără dobândă prin BRD, în 12 - 18 rate fără dobândă prin cardul Star de la Banca Transilvania, în 12 rate prin Card BT Direct, prin Garanti Bonus şi BCR, în 8 - 10 rate prin Credit Europe Bank, în 6 rate fără dobândă prin Cetelem şi în 3 sau 4 rate direct cu cardul de debit prin Oney, TBIPay punând la dispoziţie opţiunea de finanţare prin credit online", precizează compania.

evoMag este una dintre cele mai importante companii din industria de comerţ electronic din România, ce comercializează sute de mii de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, sport & fitness (printre care şi trotinete şi accesorii pentru trotinete) şi pentru casă şi grădină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.