Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rețeaua BBC, obligată să își ceară scuze după ce în imaginile care anunțau moartea lui Kobe Bryant era arătat LeBron James

bbc

Rețeaua BBC, obligată să își ceară scuze după ce a anunțat moartea lui Kobe Bryant cu imagini în care era înfățișat coechipierul și prietenul bun al regretatului baschetbalist, LeBron James, anunță MEDIAFAX.

Cei de la BBC au dat vina pe o ”greșeală omenească” și și-au cerut scuze.

Citește și: Moise Guran, funcție-cheie în USR-PLUS! Alianța se transformă într-un singur partid

Fosta vedetă a echipei Los Angeles Lakers, Bryant, considerat unul dintre cei mai importanți jucători , și-a pierdut viața duminică într-un accident de elicopter. Alături de el se afla la bord și fiica sa în vârstă de 13 ani, Gianna.

În emisiunea BBC News At Ten, știrea legată de moartea baschetbalistului a fost ilustrată cu secvențe care îl prezentau pe alt superstar al celor de la Laker, și prieten bun al victimei, LeBron James.

Comentariile acide nu au întârziat să apară: ”Până și pe tricoul lui scrie James”. ”Greșeală de curtea școlii”, a comentat altcineva.

Citește și: Guvernul Orban începe săptămâna cu împrumuturi! O nouă sumă uriașă luată de la bănci

Paul Royall, editor pentru BBC News at Six and Ten, a fost cel care a recunoscut eroarea și a prezentat scuze: ”ne cerem scuze pentru aceasă greșeală omenească mult sub standardele noastre obișnuite pentru acest program”.

Nu mai puțin de nouă persoane și-au pierdut viața în urma accidentului din California. Bryant o lasă în urmă pe soția sa, Vanessa, și alte trei fiice pe care le aveau împreună.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.