Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reţeaua de termoficare din Râmnicu Vâlcea, reabilitată printr-un poiect european în valoare de 17 milioane de euro

CJ Vâlcea
Constantin Radulescu

Aproximativ 17 milioane de euro, fonduri europene, investeşte Consiliul Judeţean în modernizarea reţelei de termoficare din municipiul reşedinţă, lucrare aflată în desfăşurare şi care presupune reabilitarea a aproximativ 14 kilometri de conducte primare şi secundare prin care este distribuit agentul termic în locuinţe, a anunţat, miercuri, preşedintele forului judeţean vâlcean, Constantin Rădulescu.

"Investiţia presupune lucrări de reabilitare a 3,25 km reţea primară şi 10,033 km reţea secundară de termoficare şi se realizează în baza a patru contracte. În prezent, se lucrează în cadrul tuturor contractelor încheiate, trei dintre acestea fiind într-un stadiu incipient, iar cel de-al patrulea apropiindu-se de finalizare (98%). Am verificat personal lucrările în şantierele deschise în mai multe puncte din municipiu. Am întâlnit şi situaţii în care lucrările se desfăşoară mai greoi, însă am primit asigurări de la constructori că situaţia va fi remediată. Prin finalizarea acestui proiect de către Consiliul Judeţean Vâlcea, se urmăreşte creşterea calităţii serviciilor de termoficare urbană, prin reducerea pierderilor în reţea. Beneficii vor avea şi vâlcenii, care vor plăti mai puţin pentru apă caldă şi căldură", a precizat Rădulescu, potrivit Agerpres.ro.

Râmnicu Vâlcea este unul dintre cele două oraşe din judeţ care mai au în prezent sistem centralizat de încălzire, având peste 75% dintre apartamentele din blocurile de locuinţe racordate la reţeaua administrată de CET Govora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.