Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reţinut după ce a intrat intenţionat cu maşina într-o turmă de oi şi a omorât mai multe animale

turma oi
"La data de 9 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Copşa Mică au reţinut un bărbat în vârstă de 38 de ani, din localitatea Şeica Mare, cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept, ameninţare (4 acte materiale), lovire sau alte violenţe (3 acte materiale), distrugere, respectiv tulburarea ordinii şi liniştii publice. În fapt, la data de 25 februarie a.c., în jurul orei 11,00, bărbatul a condus un autoturism în extravilanul localităţii Şeica Mare, într-o zonă unde trei bărbaţi însoţeau o turmă de ovine şi ar fi intrat intenţionat cu autoturismul în turma de animale, eveniment ce a dus la decesul a 8 ovine şi rănirea altor 4", precizează IPJ Sibiu.

De asemenea, i-ar fi ameninţat cu acte de violenţă pe cei trei bărbaţi, i-ar fi lovit cu un obiect din lemn şi ar fi distrus maşina cu care cei trei încercau să părăsească zona.

IPJ Sibiu mai informează că pe 1 martie a.c., în timp ce se afla la un târg de animale organizat în localitatea de domiciliu, bărbatul l-ar fi ameninţat şi lovit pe un alt localnic.

Cel în cauză este cercetat penal pentru acte de violenţă împotriva persoanelor, animalelor şi bunurilor. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.